/

19 oktober 2022

Bootcamp 2022: vier dagen sparren en ontdekken

Vorige week (10 – 14 oktober 2022) organiseerden we de eerste Bootcamp van de Safety & Security Campus. Vier dagen waarin studenten van onder meer Avans Hogeschool, Summa College, Fontys Hogeschool, Hogeschool Saxion en Hogeschool Rotterdam samen met vertegenwoordigers van diverse organisaties samen aan de slag gingen om het werk in het veiligheidsdomein veiliger en efficiënter te maken. Maar ook om kennis te maken met innovaties en de mogelijkheden binnen defensie, politie, brandweer en GGD. De bootcamp was vooral een week van sparren en ontdekken (zoals de aftermovie laat zien). Samen met meer dan 60 enthousiaste deelnemers. En het leverde zeker ook wat op. Zoals de eerste contouren van een autonome follow me robot en nieuwe inzichten voor een autonome surveillancerobot. Projecten voor de toekomst!

Veel dank aan alle deelnemers, Brainport Development, Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost (VRBZO), 13 Lichte Brigade, GGD Brabant-Zuidoost, Politie Nederland

Interesse in een volgende bootcamp? In 2023 organiseren we er twee! Van 17 t/m 21 april en van 23 t/m 27 oktober). Met alle ruimte om mee te denken over echte innovatie op het gebied van safety & security. U bent dus van harte welkom!