Challenge 2023

Op 1 en 2 november 2023 organiseert de Safety & Security Campus (SSC) de eerste Safety & Security Challenge voor bedrijven, overheidsinstanties én studenten (wo/hbo/mbo). Tijdens deze twee dagen kun je kennismaken met de Safety & Security Campus én met de partners achter dit initiatief. Met interessante lezingen,  mooie uitdagingen en netwerkkansen voor studenten, bedrijven en organisaties binnen het veiligheidsdomein.

1 NOVEMBER: CHALLENGES

09.00 – 17.00 uur (inschrijving gesloten)
Safety & Security Campus, Oirschot
Generaal Majoor de Ruyter van Steveninckkazerne
 

Met studenten én bedrijven gaan we werken aan twee challenges. Tijdens deze challenges gaan we op zoek naar hoe technologie ons kan helpen. Welke innovatieve oplossingen zijn er al? Of welke technieken kunnen uitkomst bieden. Doel is om in een dag tot eerste oplossingsrichtingen te komen. Het gaat om twee uitdagingen: 

Hidden spaces: kom tot een oplossing waarmee we op een veilige manier snel kunnen ontdekken of er in een te onderzoeken gebouw verborgen ruimtes zijn.

Life-threatening situations: kom tot een oplossing waarmee we op een veilige manier snel kunnen ontdekken of er in een te onderzoeken gebouw levensbedreigende situaties zijn.

Wil je meedoen aan en meedenken over deze challenges? Schrijf je dan zeker in!

Programma 1 november

  • 9.00    Ontvangst
  • 9.30     Opening door SSC
  • 10.00   Inleiding en presentatie Challenges
  • 10.30   Begin Challenges
  • 12.30   Lunch met lezing
  • 14.00   Vervolg Challenges
  • 16.00   Presentaties
  • 17.00   Borrel, prijsuitreiking, afsluiting

2 november: meet the partners 

09.00 – 14.00 uur – students only
Safety & Security Campus, Oirschot
Generaal Majoor de Ruyter van Steveninckkazerne

Dag 2 staat in het teken van de partners van de Safety & Security Campus: Politie, Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost, Douane, Brainport Development, Gemeente Oirschot en 13 Lichte Brigade. Wat doen deze organisaties? Welke stage-, afstudeer- en carrièrekansen bieden ze? Wat doen ze op het gebied van innovatie? Tijdens dag 2 van de Safety & Security Challenge stellen ze zich voor. Kom dus kennismaken en doe mee aan leuke en spannende activiteiten.

Inschrijven

Deelname aan de Safety & Security Challenge is gratis. U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier. U ontvangt dan spoedig de uitgebreide informatie en het volledige programma.